Din totalleverandør av kvalitets smøremidler, kjemi, drivstoff og biofyringsolje

Motul
Forside » Olje » Motul

Motul ble grunnlagt i 1853, og er et fransk selskap med et internasjonalt fotavtrykk som spesialiserer seg på formulering, produksjon og distribusjon av høyytelsessmøremidler

for motorer (tohjulinger, biler, tunge kjøretøyer og mer…), samt for sin industrielle aktivitet gjennom sin Motul Tech-enhet.

Kjent for sin kapasitet til å innovere og levere toppmoderne syntetiske smøremidler, lanserte merket i 1971 det aller første 100 % syntetiske multigrade smøremidlet, dets «flaggskipprodukt»: Motul 300V.

Gjennom årene har Motul fått verdensomspennende bevissthet som en offisiell leverandør til et stort antall motorsportlag og produsenter av originalutstyr.

I dag er selskapet fortsatt en nøkkelpartner for emblematiske internasjonale racingkonkurranser som Dakar Rally, 24 Hours of Le Mans (biler, motorsykler), MotoGP og mange andre.

INFO

Motul er en pioner innen sin sektor, og har alltid satt innovasjon og fremgang i hjertet av sin strategi. I møte med en verden i rask endring, diversifiserer selskapet nå aktiviteten til fordel for en bedre og mer ansvarlig mobilitet.

Hos Motul er vi drevet av lidenskap, respekt og et krav om kvalitet.

Kontakt oss

Alf Ivar Salvesen

Mob: +47 97 16 84 50
Tel: +47 37 00 44 30
alfivar@abtallaksen.no

Alf Tallaksen

Mob: +47 91 17 77 44
Tel: +47 37 00 44 30
alf@abtallaksen.no

Oljevelger

Ekstern nettside blir åpnet

Sikkerhetsblad

Ekstern nettside blir åpnet