Din totalleverandør av kvalitets smøremidler, kjemi, drivstoff og biofyringsolje

Fuchs
Forside » Olje » Fuchs

FUCHS har vært representert på det nordiske markedet siden 90-tallet, med ett selskap i Sverige, ett i Norge og ett i Finland. Gjennom oppkjøpet av smøremiddelvirksomheten Statoil Lubricants i oktober 2015 styrket FUCHS representasjonen i Norden, og FUCHS ble også etablert i Danmark.Vi tror på nordisk industri og har bygget et nytt, moderne produksjonsanlegg like sør for Stockholm. Dette er et anlegg som er bygget spesifikt for formålet og som rommer linjer for både produksjon, lagerhold, logistikk, FoU, kundeanalyse og kvalitetskontroll. Vi er utrolig stolte over det nye anlegget, som produserer smøremidler for det norske, svenske, danske og finske markedet.
Vi har en lang tradisjon med skreddersydde smøremiddelløsninger for det nordiske markedet, og vi mener at dette, sammen med levering av lokalt produserte smøremidler, er en viktig service til kundene våre.
Ettersom FUCHS-konsernet har virksomhet i over 50 land, har vi dessuten mulighet til å følge og yte service til kundene våre uansett hvor i verden de befinner seg.

INFO

FUCHS er et globalt konsern med røtter i Tyskland. Med 90 års innovasjon og produkter for de fleste bruksområder og bransjer er FUCHS et av verdens ledende smøremiddelselskaper.

Kontakt oss

Alf Ivar Salvesen

Mob: +47 97 16 84 50
Tel: +47 37 00 44 30
alfivar@abtallaksen.no

Alf Tallaksen

Mob: +47 91 17 77 44
Tel: +47 37 00 44 30
alf@abtallaksen.no

Oljevelger

Ekstern nettside blir åpnet

Sikkerhetsblad

Ekstern nettside blir åpnet

Produktkataloger

Se utvalget ved å velge ønsket katalog